تحلیل عجیب سایت آینده
«احمدینژاد مأموریت دارد جمهوری اسلامی را سرنگون کند»
سایت آینده که چند روز قبل تعدادی از اعضای تحریریهی آن دستگیر شدند، تحلیلی را منتشر کرد که در آن ادعا شده احمدینژاد به دنبال سرنگونی جمهوری اسلامی است! متن یادداشت این سایت را بیهیچ کم و کاستی بخوانید:
5 روز قبل در تحلیلی یکی از نگاهها به احمدی نژاد را ماموریت نهایی او برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ارزیابی کرده ونوشتیم:
" در این دیدگاه احمدینژاد، فردی شناخته میشود که هدف آن سرنگونی نظام جمهوری اسلامی است، بر اساس نگاه منتقدان به این دیدگاه، ابهامات مطرح شده راجع به تبار و تغییر نامخانوادگی احمدینژاد، عملکرد وی در موضوعاتی نظیر هولوکاست و محو اسرائیل، تغییر مواضع شدید در سیاست خارجی در سال پایانی دولت نهم نسبت به دو سال نخست آن، استفاده اسرائیل از مواضع رادیکال احمدینژاد و تداوم ریاست جمهوری وی، تأثیر طرح اتهامات و روش افشاگرانه او علیه علما و شخصیتهای نظام بر سست شدن ثبات جمهوری اسلامی و ایجاد اختلافات در سطوح بالا از جمله شواهد و قرائنی است که نشان میدهد که عملکرد محمود احمدینژاد در جهت فروپاشی نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، انزوا در سیاست خارجی و صدور قطعنامههایی که حتی در دوران جنگ نیز سابقه نداشته است، از بین رفتن سرمایههای ارزی، افزایش نارضایتی داخلی و تضعیف جایگاه نهادهای کلیدی نظام مانند جایگاه رهبری، سپاهپاسداران، شورای نگهبان به دلیل اشتباهات غیرقابل توجیه وی از جمله دیگر دلایل منتقدان به دیدگاه اول محسوب میشود. "
اکنون در کمتر از یک هفته کشور با بحرانی بی سابقه مواجه شده است:
احمدی نژاد 4عضو کابینه را در یکساعت برکنار کرد که تنها نتیجه آن از بین رفتن اعتبار قانونی هیات وزیران ونیاز به رای گیری مجدد برای دولت از مجلس کند در حالیکه تنها 8روز دیگر و با تنفیذ ریاست جمهوری به وی ٰاو می تواست بصورت طبیعی اینکار را انجام دهد.
جمعه هفته قبل و چند ساعت قبل از خطبه های هاشمی که پیش بینی می شد حاکمیت را با انتقاداتی جدی از ناحیه رییس مجلس خبرگان مواجه کند احمدی نژاد با انتصاب جنجالی ترین عضو دولت نهم به سمت معاون اولی رهبری را در تنگنا قرار داد وحتی 5روز پس از ابلاغ دستور آیت الله خامنه ای مبنی بر برکناری رحیم مشایی وی مقاومت کرد و با کشیده شدن موضوع به صدا وسیما ، احمدی نژاد بدون برکناری مشایی استعفای وی را با ادبیاتی طعنه آمیز به نظام پذیرفت و آنرا با نامه ای توهین آمیز به رهبری ارسال کرد.
انتصاب مشایی بعنوان ریاست دفتر ومشاورت ارشد خود که عملا جایگاه وی را از معاونت اولی مهمتر می کند حرکت دیگری بود که نشان داد که احمدی نژاد در پی ایجاد تنش در حاکمیت است.
برکناری 4وزیر در یکساعت ومرخص کردن وزرایی نظیر الهام و سعیدی کیا اقدامی دیگر در پاکسازی هیات دولت از وزرای مرید رهبری است.
اینکه اهداف احمدی نژاد از بحران سازی های پیاپی چیست پرسش دشواری است اما به این نکته می توان اشاره کرد که اگر وی در پی انتصاب وزیرانی همراه با خود است ؛ مقطع فعلی بدترین زمان برای تصفیه حساب بود زیرا با این اقدام از یکسو اعتبارقانونی هیات دولت از بین رفته است و از سویی دیگر مراسم تنفیذ به خطر افتاده ودر مرحله سوم نیز رای اعتماد مجلس به وزرایی جدید محال به نظر می رسد.
نتیجه همه این اقدامات آزرده کردن رهبری ، فروپاشی دستگاه اطلاعاتی و افزایش تنش داخلی در نظامی است که با چالش بین المللی در پرونده هسته ای وانتخابات روبروست اقداماتی که هر کودکی می تواند بفهمد که به زیان محمود احمدی نژاد،رهبری ونظام است مگر آنکه وی ماموریتی برای اینکار داشته باشد...
منبع :
http://www.mowjcamp.com/article/id/1968
اشکان :
باید از تحلیل گر محترم سایت آینده پرسید که کدام یک از اقدامات ا.ن در سالهای ریاست جمهوری اش با نظر و تایید مستقیم رهبر نبوده است ؟ من در این که مسیر حرکت رهبری و سپاه و ا.ن سرانجامی جز سقوط نظام جمهوری اسلامی ندارد هیچ شکی ندارم . اما اینکه ا.ن از جایی خارج از نظام و به عنوان نفوذی و تخریب چی آمده باشد کمی عجیب به نظر می رسد . اگر اینگونه است چرا هر حرکت تخریبی او با واکنش های شادمان رهبر و کلیه ی بدنه ی نظام همراه است و پس از 4 سال بندبازی و ماجراجویی و نابودی تمامی منافع ایران و مردمش به چه دلیل رهبر در سخنانی مطلقا جانبدارانه می گوید : باید بگویم که این دولت بیشتر از هر دولت دیگری با اندیشه های من سازگاری دارد . آیا اگر ا.ن مامور نابودی نظام است رهبر فرزانه و تمامی تشکیلات اطلاعاتی نظام نباید در طول 4 سال متوجه این موضوع می شدند ؟ در شرایطی که در انتخاباتی با مختصات انتخابات 22 خرداد رهبر در بیان شادمانی اش از ریاست مجدد ا.ن چنان بی قرار است که هنوز شمارش پایان نیافته پیام تبریک می دهد و ماهها قبل از انتخابات به اعضای هیئت دولت نوید 5 سال دیگر تصدی در پستهایشان را می دهد آیا می توان این تحلیل را پذیرفت ؟
شاید بتوان گفت که تمامیت خواهی شدید و عطش سیری ناپذیر به قدرت کار را در رده های بالای نظام به جایی رسانده که حرکتشان کلا به سمت تخریب و نابودی رژیم است . اما آنکه بگوییم کسی ا.ن را مامور کرده از دیدگاه من پذیرفتنی نیست .
نظر شما چیست ؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر